Afspraken/Annuleringen

sacred space

Workshops/Events:
Bij annulering tot twee weken voorafgaand aan de workshop/event zijn er €20,00 administratie- en reserveringskosten. Het evt. resterende bedrag is een tegoed voor een volgende dans/workshop.
Bij annulering tot 72 uur voorafgaand aan de workshop of event betaal je 50% van de deelnamekosten. (minimaal €20,00 (administratie- en reserveringskosten)). Het evt. resterende bedrag is een tegoed voor een volgende dans/workshop.
Bij annulering binnen 72 uur betaal je de volledige deelnamekosten -/- 13% tegoed voor een volgende dans/workshop.
In alle gevallen is er dus telkens een evt. mogelijkheid tot tegoed en is er geen teruggave van betaling. Ook kun je in alle gevallen je inschrijving overdragen aan iemand anders. In dat geval graag naam & email adres van de betreffende persoon aan mij doorgeven.
Bovenstaande is in respect voor de reservering van de ruimte, organisatie, en de ‘Sacred space & time’ waarin de danceceremonies worden voorbereid.
Ook is het magisch en krachtig dat je inschrijving voor jou ‘Sacred’ is. Zodra je hebt aangemeld en ingeschreven, komt de energie die verbonden is met de danceceremony in jou in beweging, en gebeurt al de voorbereiding.

Risico en aansprakelijkheid
Het deelnemen aan de lessen/workshops/events is geheel voor eigen risico. Ik kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen of (im)materiële schade die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de lessen, evenementen en workshops.