New Moon & Solar Eclips Sacred Wild Feminine dance circle 21 augustus

singing women

NEW MOON & SOLAR ECLIPSE Sacred Wild Feminine dance 
bij mooi weer: OP HET STRAND! 
maandag 21 augustus, 19.15 - 22 uur

THEMA: Embracing the Shadow: I trust, I surrender, my love leads me through the night

Je wordt uitgenodigd om je bewust te zijn en thuis te komen bij jezelf, een diepere relatie aan te gaan met je dromen en de wijsheid die we in ons dragen. Te dansen met de krachten van de maan. Verwelkom jezelf zoals je bent, ontwaak de danser in jou en volg je innerlijke leiding. Verbinden met je krachten en die dingen loslaten die je belemmeren in je leven. Uitnodigen in dat wat gekoesterd en versterkt mag worden. Bewegen naar een groter gevoel van innerlijke balans. Je bent welkom in een veilige ruimte om vrij te bewegen; jouw ware zijn en unieke expressie.

NIEUWE MAAN ENERGIE
De opkomst van de maan symboliseert een nieuw begin, een nieuwe start. Wat zou je graag willen loslaten en wat zou je graag willen ontvangen? Een krachtige periode om iets nieuws te starten; je intenties en wensen duidelijk te maken.
Door ons af te stemmen op de maan komen we als vrouwen meer in contact met onze eigen natuurlijke stroom en vrouwelijke essentie. Het kan je helpen bij je spirituele groei. Maanenergie gaat samen met innerlijke rust, innerlijk in harmonie zijn. Terwijl zon meer een uiterlijke rust is die te maken heeft met actie.

Deze dans cirkel is verbonden met het Unify Global Sisterhood thema EMBRACING THE SHADOW; met de nieuwe maan, de totale zonsverduistering, met de intentie om onszelf te transformeren en de wereld te transformeren .
Duizenden vrouwen komen samen in cirkels om te verbinden, groeien en transformeren; we eren, bekrachtigen en vieren de Divine Feminine, Global Sisterhood & Inner Peace .

"As sisters, together we will rise as leaders, liberating ourselves from fear, as we “embrace the shadow” and shine brightly in service to our souls, families, communities and world. 
As rising women, we are asked to step into leadership through our personal transformation; learning to heal the judgment, mitigate the fear, and be a light in the night through compassion, wisdom, acceptance and love." Global Sisterhood

Deze nieuwe maan staat in het teken van Leeuw (element vuur; zonnevlecht): Moed, Loyaliteit, Leiderschap, Charisma, Passie, Bewonderd worden, Creatief, Enthousiast, Trots, Trouw

EXTRA: TIJDENS DEZE NEW MOON & SOLAR ECLIPS SACRED WILD FEMININE DANCEDOEN WE MEE AAN DE WERELDWIJDE MEDITIATIE VOOR EENHEID OM 20.11 UUR (15 MIN.)
"Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen! Wij zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Hier is onze kans om collectief het proces te versnellen. Daarom gebruiken wij de gelegenheid van de zoneclips op 21 augustus om een portaal te creëren waardoor wij ons bewustzijn zullen verenigen en het energieveld rondom de planeet zullen verlichten.
Wetenschappelijke studies hebben bevestigd dat massameditaties positieve effecten hebben op de menselijke gemeenschap, dus elk van jullie die deel zal nemen aan deze meditatie kan feitelijk helpen om de Event en volledige disclosure dichter bij ons te brengen"
lees meer: https://www.youtube.com/watch?v=eC_pWTefN8k

LOCATIE/TIJD
Bij mooi weer op het strand bij Breskens. Een rustige plek, met 'stevig' zand, waar we fijn kunnen dansen. 
Bij regen kijken we voor een andere locatie.
Na je inschrijving via: marjon@dansdoorhetleven.com ontvang je de precieze locatie via email!

Aankomst op het strand om 19.15 uur, we starten om 19.30 uur! We sluiten af 21.30-22.00 uur.

Tip: wil je carpoolen, geef een berichtje in het evenement of stuur me een mail.

AGENDA
Welkom in cirkel
Global Sisterhood Heart meditation
Opening the Sacred Voice *
Sacred Feminine Dance circle **
Sacred Free Dance Journey ***
Intentie/Wensen
Afsluiting in cirkel

* To deepen in your song To open in your body Be in your love
Grounding fully in your body, belly, breath & Mother Earth. 
** Sacred Feminine Dance: dancing & awakening into your Sacred Feminine body. Beweging laten ontstaan vanuit je bekken (je vrouwelijke krachtcentrum); moeiteloos, vloeiend en krachtig. In verbinding met je hart. We dansen in een cirkel. Nia® inspired dance.
*** Sacred Free Dance Journey: je maakt een innerlijke reis, begeleid door muziek die je inspireert en uitnodigt te bewegen. 

Met de energieën en krachten van deze nieuwe maan. Je geeft expressie aan wat er is. Door te dansen en bewegen kom je in diepe verbinding met je ware zelf, met wat er werkelijk in je leeft, je natuurlijke stroom en ritme. We dansen in diepe verbinding met onszelf en vanuit deze verbinding met elkaar.

Beautiful, Strong & Loving ♥

In een veilige omgeving, met respect voor jezelf en voor elkaar; ruimte voor wat is; genieten van aandacht voor jezelf; delen en plezier beleven met elkaar.

Meenemen: deken, water, krachtsymbool, kaars in glazen pot, papier en pen voor je intenties, dromen, wensen

Inschrijven/Bijdrage
Vooraf inschrijven: stuur een mail naar marjon@dansdoorhetleven.com
Je ontvangt dan info over de precieze locatie op het strand!
Je bijdrage: 15 euro

een warm welkom!

♥ Marjon
Marjon van Dorsselaer
cert. Nia Blue Belt teacher
Life’s a dance