NEW & FULL MOON Sacred Feminine Dance circle

zie agenda voor geplande Sacred Feminine dance circles

Je wordt uitgenodigd om te verbinden & dansen met de krachten van de maan. Verwelkom jezelf zoals je bent, ontwaak de danser in jou en volg je innerlijke leiding. Verbinden met je krachten en die dingen loslaten die je belemmeren in je leven. Je bewust te zijn en thuis te komen bij jezelf, een diepere relatie aan te gaan met je dromen en de wijsheid die we in ons dragen.Uitnodigen in dat wat gekoesterd en versterkt mag worden. Bewegen naar een groter gevoel van innerlijke balans. Je bent welkom in een veilige ruimte om vrij te bewegen; jouw ware zijn en unieke expressie.

AGENDA
Welkom in cirkel
Opening your Sacred Voice
Sacred Feminine Dance circle **
Sacred Free Dance Journey ***
Afsluiting in cirkel

* To deepen in your song To open in your body 
Sounding & Chanting Grounding fully in your body, belly, breath & Mother Earth. 
** Sacred Feminine Dance: dancing, grounding & awakening into your Sacred Feminine body. Beweging laten ontstaan vanuit je bekken (je vrouwelijke krachtcentrum); moeiteloos, vloeiend en krachtig. In verbinding met je hart. We dansen in een cirkel. Nia® inspired dance.
*** Sacred Free Dance Journey: je maakt een innerlijke reis, begeleid door muziek die je inspireert en uitnodigt te bewegen. 
Met de energieën en krachten van deze volle maan. Je geeft expressie aan wat is. Door te dansen en bewegen kom je in diepe verbinding met je ware zelf, met wat er werkelijk in je leeft, je natuurlijke stroom en ritme. We dansen in de ruimte in verbinding met onszelf en vanuit deze verbinding met elkaar.

We dansen, vieren en eren vrouwelijke energie ♥ in onszelf ♥ in de cirkel ♥ in de hele wereld. In verbinding met de energie van deze Volle Maan. Beautiful, Strong & Loving ♥

In een veilige omgeving, met respect voor jezelf en voor elkaar; ruimte voor wat is; genieten van aandacht voor jezelf; delen en plezier beleven met elkaar.