New Moon & Equinox Sacred Feminine Dance circle 22 september

THEMA: Cultivating Integrity. I am honest, clear and choose to love ♥

woman circle integrity fb
Je wordt uitgenodigd om je bewust te zijn en thuis te komen bij jezelf, een diepere relatie aan te gaan met je dromen en de wijsheid die we in ons dragen. Te dansen met de krachten van de maan. Verwelkom jezelf zoals je bent, ontwaak de danser in jou en volg je innerlijke leiding. Verbinden met je krachten en die dingen loslaten die je belemmeren in je leven. Uitnodigen in dat wat gekoesterd en versterkt mag worden. Bewegen naar een groter gevoel van innerlijke balans. Je bent welkom in een veilige ruimte om vrij te bewegen; jouw ware zijn en unieke expressie.

NIEUWE MAAN ENERGIE
De opkomst van de maan symboliseert een nieuw begin, een nieuwe start. Wat zou je graag willen loslaten en wat zou je graag willen ontvangen? Een krachtige periode om iets nieuws te starten; je intenties en wensen duidelijk te maken.
Door ons af te stemmen op de maan komen we als vrouwen meer in contact met onze eigen natuurlijke stroom en vrouwelijke essentie. Het kan je helpen bij je spirituele groei. Maanenergie gaat samen met innerlijke rust, innerlijk in harmonie zijn. Terwijl zon meer een uiterlijke rust is die te maken heeft met actie.

DEZE NIEUWE MAAN & HERFST EQUINOX
Deze nieuwe maan staat in het teken van Maagd, Element Aarde
Kwaliteiten & eigenschappen: dienstbaarheid, genezing, oogsten, vruchtbaarheid, betrouwbaar, eerlijk, analytisch, bescheiden.
<3 Met de Herfst keert de aandacht weer naar binnen. Je innerlijke wereld beschermen en verzorgen. Tijd om je innerlijke kracht te ontwikkellen, dankbaar te zijn en kijken naar wat je hebt bereikt, je oogst.
<3 Deze nieuwe maan in Maagd heeft een helende en ondersteunende werking. Ze nodigt je uit om te zorgen voor je mind, body & soul. Zuivere aardse en geestelijke voeding tot je te nemen; zuivere gedachten. Op ruimen, orde brengen en schoonheid te zoeken. Contact maken met de kern van licht in jezelf. Een bewust schepper te zijn. De kracht van de Liefde en Zuiverheid vieren. Jezelf te uiten, vastzittende emoties los te laten, jezelf lief te hebben op jouw reis. <3
 
UNIFY GLOBAL SISTERHOOD
Deze dans cirkel is verbonden met het Unify Global Sisterhood thema CULTIVATING INTEGRITY; met de nieuwe maan en de Equinox; met de intentie om onszelf te transformeren en de wereld te transformeren.

♥ IT IS THE TIME FOR DIVINE FEMININE TO RISE, BE HONORED, CELEBRATED AND EMBRACED SO WE CAN BRING GREATER PEACE, COMPASSION, MAGIC, INTUITION, SACRED RHYTHMS, AND CONNECTION TO THIS WORLD.
♥ IT IS OUR SACRED DUTY TO SHIFT COMPETITION, COMPARISON, JEALOUSY AND JUDGMENT INTO CONNECTION, SUPPORT, AND TRUST THROUGH PERSONAL ACCOUNTABILITY AND SELF LOVE.
♥ CONNECTING WITH THE NATURAL RHYTHMS OF THE EARTH’S SEASONS AND THE MOON’S CYCLES CONNECTS US TO A GREATER BALANCE AND PEACE. http://women.unify.org/

LOCATIE/TIJD
DroomAtelier Stekene, Huikstraat 6
Welkom om 19.00 uur! We starten om 19.15 uur ♥

AGENDA
Welkom in cirkel
Global Sisterhood Heart meditation
Opening your Sacred Voice *
Sacred Feminine Dance circle **
Sacred Free Dance Journey ***
Intentie/Wensen
Afsluiting in cirkel

* To deepen in your song To open in your body Be in your love
Grounding fully in your body, belly, breath & Mother Earth. 
** Sacred Feminine Dance: dancing & awakening into your Sacred Feminine body. Beweging laten ontstaan vanuit je bekken (je vrouwelijke krachtcentrum); moeiteloos, vloeiend en krachtig. In verbinding met je hart. We dansen in een cirkel. Nia® inspired dance. Nia® is Joyful Movement for your Body & Soul. 
*** Sacred Free Dance Journey: je maakt een innerlijke reis, begeleid door muziek die je inspireert en uitnodigt te bewegen.

Met de energieën en krachten van deze nieuwe maan. Je geeft expressie aan wat er is. Door te dansen en bewegen kom je in diepe verbinding met je ware zelf, met wat er werkelijk in je leeft, je natuurlijke stroom en ritme. We dansen in diepe verbinding met onszelf en vanuit deze verbinding met elkaar.
Beautiful, Strong & Loving ♥

In een veilige omgeving, met respect voor jezelf en voor elkaar; ruimte voor wat is; genieten van aandacht voor jezelf; delen, genieten en plezier beleven met elkaar.

Meenemen: deken, water, krachtsymbool, kaars in glazen pot, papier en pen voor je intenties, dromen, wensen, 
evt, kleine gezonde body-snack

Inschrijven/Bijdrage
Vooraf inschrijven: stuur een mail naar marjon@dansdoorhetleven.com
Je ontvangt dan info over de precieze locatie op het strand!
Je bijdrage: 15 euro

een warm welkom!

♥ Marjon
Marjon van Dorsselaer
cert. Nia Blue Belt teacher