Mindful Movement at the Beach – Strand Perkpolder

beach fb

Mindful Movement @ the beach is
met je blote voeten in het zand; je lichaam in beweging brengen en in je lijf komen.
Bewegen met de elementen van de natuur, sensaties ervaren in je lichaam, inspirerende muziek – in verbinding met jezelf en de natuur – ZEN@the beach.
Je beweegt op de manier van jouw lichaam en bent je bewust van je bewegingen. Het plezier van het bewegen van jouw lichaam ontdekken. Met een zalige, eenvoudige Nia@ choreografie, waarbij je uitgenodigd wordt om te luisteren naar de sensaties in je lichaam. Ontspannen, vloeiende, rustige en tegelijkertijd krachtige bewegingen. We sluiten af met een heerlijke ontspanning op het zand.
***
Nia is een mix van dansbewegingen (Jazz dance, Modern Dance, Duncan Dance), krijgskunsten (Tai Chi, Tae Kwon Do, Aikido) en helende technieken (Yoga, Feldenkrais, Alexander techniek). Gecombineerd met verschillende ritmische muziekstijlen. De unieke holistische mix aan bewegingstechnieken zorgt voor balans, kracht en flexibiliteit. Nia maakt gebruik van de natuurlijke wijsheid en intelligentie van het lichaam, de geest en de emoties. Een work-out voor jouw lichaam én jouw persoon. Iedereen kan meedoen, geen ervaring nodig!
***
Buiten bewegen geeft extra ontspanning en sensaties. Een unieke ervaring.
***
SENSE je voeten op het zand, de wind op je huid, de geluiden van de golven. SENSE je lichaam, je bewegingen & je ademhaling. Een unieke SENSATIE
***
Bijdrage: 9 euro. (voor leden: of met Dans door het Leven strippenkaart)
Meenemen: handdoek en flesje water (en zonnebrandcreme 🙂
Tijd: we starten om 11 uur! graag 10 min. vooraf aanwezig zijn.
***
Locatie: Strand Perkpolder. Vanaf 12 uur opent pop-up strandtent BAR GOED. Er is een gratis parkeerterrein aanwezig & toiletten.
***
Stuur bij voorkeur een mail naar marjon@dansdoorhetleven.com om je aan te melden. (niet verplicht)
***
Als je vragen hebt, mail me: marjon@dansdoorhetleven.com

Marjon
www.dansdoorhetleven.com