Full Moon Sacred Wild Feminine Beach Dance circle 6 september

16230084_855978837877022_4379877158764412928_n(1)

Welkom dear sisters
bij de FULL MOON SACRED WILD FEMININE DANCE
TO MEET & DANCE with the spirit of the FULL MOON♥
nog een keer met mooi weer op het strand

Je wordt uitgenodigd om te verbinden & dansen met de krachten van de maan. Verwelkom jezelf zoals je bent, ontwaak de danser in jou en volg je innerlijke leiding. Verbinden met je krachten en die dingen loslaten die je belemmeren in je leven. Je bewust te zijn en thuis te komen bij jezelf, een diepere relatie aan te gaan met je dromen en de wijsheid die we in ons dragen. Uitnodigen in dat wat gekoesterd en versterkt mag worden. Bewegen naar een groter gevoel van innerlijke balans. Je bent welkom in een veilige ruimte om vrij te bewegen; jouw ware zijn en unieke expressie.

VOLLE MAAN ENERGIE
Met volle maan is de maan in haar volledige kracht. Voor vrouwen is dit een tijd om de kracht in zichzelf te ontmoeten. Iedere volle maan heeft een eigen kracht. Bij volle maan bruisen we van energie. De volle maan energie is krachtig, magisch en voedend in vrouwelijke energie.  Door ons af te stemmen op de maan komen we als vrouwen meer in contact met onze eigen natuurlijke stroom en vrouwelijke essentie. Je komt thuis bij jezelf.  Een pad van spirituele ontwikkeling. Herinneren wie je bent ♥

DEZE VOLLE MAAN - MAAN VAN HET WEERLICHT - THEMA INZICHT & WIJSHEID
Deze volle maan is een spiritueel oogstfeest. Om te zien wat je spirituele oogst van deze cyclus is, is het goed om je te richten op het grote geheel. Zie de samenhang van de losse dingen waar het leven uit bestaat. Niets staat op zichzelf; alles is verbonden met elkaar. Dit geldt ook voor ons innerlijk. Al onze patronen, gevoelens en emoties samen vormen ons hele ‘zijn’. Word je met deze maan bewust van het feit dat je een deel bent van het grote geheel, dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Ben je bewust van deze verbinding. Ook de cyclus van de maan loopt als een rode draad door ieder van ons heen. 
Er is een tijd, plaats en reden voor alles wat gebeurt, zowel in de natuur als in onszelf. Het gaat om de samenhang van alle losse dingen, die allemaal op hun eigen manier, op de juiste tijd, om de juiste reden met elkaar verbonden zijn met onzichtbare draden. Kijk met deze volle maan naar wat je hebt mogen oogsten in deze cyclus en druk voor jezelf uit hoe dit in relatie staat met het grote geheel en de cyclus van de natuur.

De maan staat in het teken van vissen, element water, Sacrale chakra ♥ 
De zon staat in het teken van Maagd, element aarde, Basis chakra ♥ 

AGENDA
Welkom in cirkel
Opening your Sacred Voice
Sacred Feminine Dance circle **
Sacred Free Dance Journey ***
Afsluiting in cirkel

* To deepen in your song To open in your body 
Sounding & Chanting Grounding fully in your body, belly, breath & Mother Earth. 
** Sacred Feminine Dance: dancing, grounding & awakening into your Sacred Feminine body. Beweging laten ontstaan vanuit je bekken (je vrouwelijke krachtcentrum); moeiteloos, vloeiend en krachtig. In verbinding met je hart.
We dansen in een cirkel. Nia® inspired dance.
*** Sacred Free Dance Journey: je maakt een innerlijke reis, begeleid door muziek die je inspireert en uitnodigt te bewegen. 
Met de energieën en krachten van deze volle maan. Je geeft expressie aan wat is.

Door te dansen en bewegen kom je in diepe verbinding met je ware zelf, met wat er werkelijk in je leeft, je natuurlijke stroom en ritme. We dansen in de ruimte in verbinding met onszelf en vanuit deze verbinding met elkaar. We dansen, vieren en eren vrouwelijke energie ♥ in onszelf ♥ in de cirkel ♥ in de hele wereld. In verbinding met de energie van deze Volle Maan. Beautiful, Strong & Loving ♥

In een veilige omgeving, met respect voor jezelf en voor elkaar; ruimte voor wat is; genieten van aandacht voor jezelf; delen en plezier beleven met elkaar.

LOCATIE
Op het strand bij Breskens. Een rustige plek, met 'stevig' zand, waar we fijn kunnen dansen. 
Bij regen kijken we voor een alternatieve locatie.
Na je inschrijving via: marjon@dansdoorhetleven.com ontvang je de precieze locatie via email! 
Aankomst op het strand om 19 uur, we starten om 19.15 uur! We sluiten af 20.15/ 21.30 uur.
Tip: wil je carpoolen, geef een berichtje in het evenement!

INSCHRIJVEN/BIJDRAGE
Graag vooraf inschrijven: stuur een mail naar marjon@dansdoorhetleven.com
Je ontvangt dan informatie (uiterlijk één dag vooraf) over het adres en de precieze locatie op het strand
Je bijdrage: 15 euro

Meenemen: deken, water, krachtsymbool, kaars in glazen pot, papier en pen voor je intenties, dromen, wensen

een warm welkom!
♥ Marjon van Dorsselaer
cert. Nia Blue Belt teacher
Life’s a dance